Ondara Ondara Ondara Ondara Ondara Ondara Ondara Ondara Ondara

Informació

L'Escola d'Art i Superior de Disseny Ondara és un centre públic amb una dilatada trajectòria en l'ensenyament de les Arts.

El centre disposa d'una àmplia infraestructura de serveis i equipaments com són una aula d'audiovisuals per a conferències i activitats afins, una biblioteca especialitzada en Art i Disseny, una sala d’exposicions i diversos tallers específics (ceràmica, escultura, forja, fotografia artística, pintura, revestiments murals, talla en pedra i tèxtil). Igualment disposa d’espais de dibuix artístic i tècnic, maquetisme i il·lustració, així com d’aules-taller d'informàtica amb connexió ADSL a Internet i altres recursos de noves tecnologies. Dóna un cop d'ull a les nostres instal·lacions.

L'oferta educativa del centre es diversifica en disciplines i nivells formatius impartits per un professorat especialitzat en les corresponents àrees d'Art i Disseny. Pel que fa als serveis de l’alumnat, cal esmentar l'associació d’alumnes (ASSO) i els serveis de reprografia, consergeria i bar. El centre ofereix diferents tipus d'estudis que es s'hi poden cursar. Dóna un cop d'ull a l'oferta acadèmica del centre.

Història del centre

Trobem els seus orígens l'any 1777, quan la societat Econòmica d'Amics del País de Tàrrega fundà l'escola, que un segle i mig més tard (any 1933) rep l'oficialitat del govern de la Segona República sota la denominació d'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics. D’ençà del final de la guerra civil espanyola, l'escola ha funcionat amb continuïtat fins ara. L'edifici actual entrà en funcionament l'any 1989 i es troba emplaçat a la Plaça del Centenari, s/n de la ciutat de Tàrrega.